Drivy sluit zich aan bij Getaround

Huur auto's van particulieren
Het is goedkoper, dichterbij en gemakkelijker.
een auto in Marseille vinden
Geef een exacte plaats op: thuisadres, station, metrostation, vliegveld…
Voer de begin- en einddatum en -tijd van de huur in
Meer dan 1.500 auto's te huur in België
Geen verborgen kosten
Alle huren zijn volledig verzekerd door

Onze geselecteerde auto's in Marseille

Dit zegt de pers over Drivy

Drivy wordt nog het best omschreven als een Airbnb voor auto's.
Dat maakt dat een auto huren via Drivy zo'n 30% goedkoper is dan wanneer je hetzelfde zou doen via de klassiek kanalen.
Via Drivy kan je een voertuig van een particulier dichtbij huis huren voor een weekendje weg.

Onze auto's hebben meer dan 1.000.000 beoordelingen

Onze gebruikers bevelen onze dienst sterk aan

4.5 /5
311 beoordelingen op De App Store
4.2 /5
5.582 beoordelingen op Google Play

Drivy in Europa

Meest gezochte steden

Met het vliegtuig ben je snel waar je wilt zijn, het kan echter lastig zijn om van en naar de luchthaven te komen. Nu kan je een auto huren en op deze manier comfortabel van de luchthaven naar je reisbestemming reizen. Reis je liever per trein of TGV? Dan reis je naar het mooie station Marseille St Charles en vervolgens kan je met de huurauto verder rijden naar je eindbestemming.

Goedkoop auto huren dankzij Drivy

Drivy biedt een platform aan waarop mensen hun auto kunnen aanbieden op tijden dat ze de auto toch niet gebruiken. Dankzij de mogelijkheid van het verhuren van een auto wordt voorkomen dat auto's onnodig stil hoeven te staan. Het probleem van andere mensen met een gebrek aan een auto wordt zo ook in een keer opgelost. Autoverhuur wordt op deze manier snel en eenvoudig. Een auto huren is minder kostbaar en eenvoudiger te regelen. Niet meer lastig zoeken naar een goed bedrijf in het autoverhuur waar je vaak nog een hoog bedrag aan kwijt bent ook.

Marseille in Frankrijk

Frankrijk bezit veel prachtige plaatsen om heen te rijden met de huurauto. In Marseille zal je je dan ook geen moment vervelen, het is een indrukwekkende stad met veel schoonheid. Voor een heerlijk begin van je vakantiedag is de Quartier de l'Estaque de aangewezen plek. Rij heerlijk met je huurauto naar de prachtige kant van deze stad, gelegen in het noordelijke westen. Je vindt hier typische, smalle straatjes en minieme huizen die de Franse cultuur kenmerken. Het stadhuis van Marseille is tevens een trekpleister net als de Basilique le Sacré-Coeur die in een van de prachtigste straten van Marseille ligt. Voor een zee aan bezienswaardigheden is een ritje naar de haven 'Vieux Port' een aanrader. Hier is het goed vertoeven met een drankje en iets te eten, daarbij kom je hier ook de vuurtoren 'Phare de Saint Marie' en het theater 'Théâtre National de la Criée' tegen.