Verzekering en hulpverlening

De verzekering vormt de kern van de Drivy-dienst. In 2010 duurde het een jaar om te komen tot een overeenkomst die speciaal is ontworpen voor autoverhuur tussen particulieren. Sindsdien hebben we de dekking op een heleboel punten verbeterd door de grote verzekeringsmaatschappijen te overtuigen van de leefbaarheid van ons concept. Drivy biedt vandaag de beste dekking aan die beschikbaar is op de autoverhuurmarkt tussen particulieren.

Sindsdien hebben we veel verbeteringen aangebracht in de verzekeringsdekking, mede door grote verzekeringsmaatschappijen te overtuigen van ons concept. Dankzij de samenwerking met Allianz autoverzekering en Touring pechbijstand , biedt Drivy een van de beste dekkingen die beschikbaar is op de autoverhuurmarkt tussen particulieren.

Onze partners

Voor de eigenaars

Onze verzekering beschermt je tegen schade aan je voertuig of aan derden veroorzaakt door een huurder tijdens een verhuring op Drivy. Onze verzekering is zo ontworpen dat, wat er ook gebeurt tijdens de verhuring, je geen geld of bonus verliest.

Bij een ongeval betaalt de huurder de reparatiekosten binnen de limieten van de franchise en betaalt de verzekering de rest.

Drivy dekt burgerlijke aansprakelijkheid, schade aan je voertuig, brand en diefstal, zowel door de verhuurder als door een derde partij. Meer informatie over de verzekeringsdekking.

Onze hulpverlening dekt de reparatie van je voertuig en het vervoer tot aan de garage om het voertuig op te halen bij een ongeval of pech. Meer informatie over de hulpverlening.

Verzekeringsvoorwaarden

Toegelaten voertuigen zijn "normale” auto's en bestelwagens van minder dan 3,5 ton. Luxe-auto's, motorfietsen, campingcars en quads worden niet toegelaten. Meer informatie over de toegelaten voertuigen op Drivy.

Het is ook jouw verantwoordelijkheid om na te gaan of de huurder voldoet aan de verzekeringsvoorwaarden van de huurder.

FAQ

Voor de huurder

De verzekering van Drivy dekt ongevallen (materiële en lichamelijke schade), diefstal en brand.

Indien je verantwoordelijk bent voor een schadegeval, ben je het bedrag van de hoogste Drivy-franchise verschuldigd. Je hebt de mogelijkheid de franchise te verminderen door de optie 'franchisevermindering' te kiezen. Meer weten over de verzekeringsfranchises.

Verzekeringsvoorwaarden

  • Minstens 18 jaar zijn en 2 jaar een rijbewijs hebben
  • Gebruik een betaalmethode op je eigen naam
  • Blijf in de toegelaten Europese landen (bekijk de volledige lijst)

Lees de gedetailleerde verzekeringsvoorwaarden.

Hulpverlening

In geval van pech of een ongeval houdt onze hulpverlening zich 24 uur/24 bezig met de de passagiers van de auto en zorgt ze dat ze op hun bestemming of terug naar huis worden gebracht. Meer informatie over de hulpverlening.

FAQ