Drivy sluit zich aan bij Getaround

Huur een auto voor je professionele verplaatsingen

Huren vanaf 4u tot enkele dagen

Geef een exacte plaats op: thuisadres, station, metrostation, vliegveld…
Begin
Einde

Autoverhuur

verzekerd door

Drivy Open - voorkeur voor zelfstandigen en KMO's

Toegankelijke auto's 24/7

Download de Drivy-app, lokaliseer de Drivy Open-auto's in je buurt en reserveer ze in één klik. Je hebt toegang tot de auto zonder te eigenaar te hoeven ontmoeten.

Zonder verplichtingen - vanaf € 20/4u

Je hoeft je niet te abonneren. Er is 200km/dag inbegrepen in de prijs alsook een onbeperkt aantal extra bestuurders. Je ontvangt ook de betalingsbewijzen.

Ritten volledig verzekerd door Allianz

Alle ritten op Drivy genieten van een omniumverzekering en 24/7 hulpverlening.

Drivy Open : zo werkt het

Onze antwoorden op je vragen

Van zodra je een auto kiest die uitgerust is met Drivy Open, kan je genieten van een verhuring in selfservice. Je hebt hiervoor enkel een smartphone nodig. De reservering en de betaling gebeuren direct via internet. Op de begindag van de huur ontmoet je de eigenaar van de auto niet; de Drivy-app begeleidt je in het hele proces, van het vaststellen van de staat van het voertuig tot het openen met slechts één tik.
Dat kan jij beslissen! Bij de betaling kan je kiezen voor een franchisevermindering. Met een volledige franchisevermindering betaal je niets in geval van schade tijdens de huur. Kies je toch niet voor een franchisevermindering? Dan betaal je het franchisebedrag bij teruggave van de auto. De prijs hiervan hangt af van de voertuigcategorie en de aard van de schade.
Om gemakkelijk en snel je betalingsbewijzen te kunnen downloaden, ga je via je webbrowser (dus niet via de app) naar ‘Mijn betalingen’. Je vindt dan een overzicht van al je betalingen op Drivy en een link om een ontvangstbevestiging af te drukken.
Er zijn hier twee mogelijkheden. Ofwel tank je zelf en breng je de auto terug met hetzelfde brandstofniveau als aan het begin van de huur, ofwel betaal je een extra kost ter hoogte van € 10, plus de prijs van de verbruikte brandstof.
Je kan je verhuringen betalen met je eigen kredietkaart of met een bedrijfskredietkaart. In ieder geval kan je na elke huur je betalingsbewijzen downloaden.
We hebben op dit moment helaas nog geen optie voor bedrijfsaccounts. Elke medewerker zal dus zelf zijn of haar eigen reserveringen moeten beheren. We zijn momenteel echter wel bezig om bedrijfsaccounts op Drivy binnenkort mogelijk te maken.