Waar kan ik mijn betalingsbewijs vinden?

Om makkelijk je betaalbewijzen te downloaden en te printen moet je inloggen op je Drivy-account via de browser (en niet via de app). Daarna ga je naar Mijn verhuringen > afgelopen verhuringen > [betreffende verhuring]. Naast de prijs, klik op “details” om toegang te krijgen tot je betalingsbewijs.

Wij kunnen geen factuur met btw voor verhuringen tussen particulieren geven. Maar het heeft de zelfde juridische waarde en kan gebruikt worden als onkostenvergoeding.

Desalniettemin kan je professionele eigenaars vragen om een factuur met btw op te stellen.