Wat moet ik doen als ik niet kan inloggen op mijn account?

Er zijn drie redenen waarom je niet kan inloggen:

• Je wachtwoord is onjuist: klik op 'Aanmelden' en vervolgens op 'Wachtwoord vergeten'. Je ontvangt een e-mail om je wachtwoord opnieuw in te stellen.
  • Je probeert in te loggen met het verkeerde e-mailadres. Het kan zijn dat je bij je laatste boeking al een ander account bij ons hebt aangemaakt, bijvoorbeeld via je Facebook-account. Controleer je verschillende e-mailaccounts om de account te vinden die je hebt gebruikt om je aan te melden bij Drivy. -Toegang tot je account is tijdelijk opgeschort na veel mislukte inlogpogingen. Zie hoe je het kan deblokkeren.