Jouw auto slaapt 22 uren per dag, zorg dat dit stopt

Verdien tot € 800 per maand door het te delen met vrienden en kennissen

Schat je inkomen in

Vul het formulier hierboven in om een schatting te ontvangen
Schatting van je inkomsten

Deze schatting is gebaseerd op de prijs die Drivy aanbeveelt voor jouw auto, voor 15 dagen huur per maand. Wat je daadwerkelijk verdient is afhankelijk van een aantal factoren, zoals je locatie en de tijd van het jaar.

Je auto kan per maand
  • 1.5 Million gebruikers in Europa
  • Verhuur wanneer je wil, tegen de prijs die je wil
  • Omniumverzekering van
  • 24/7 hulpverlening

Drivy Open: meer verhuringen, minder moeite

Open owner 1
1

De Drivy Open-box wordt in minder dan een uur gratis in je auto geïnstalleerd.

2

Huurders kunnen je auto boeken, lokaliseren en ontgrendelen met een smartphone. Je auto blijft 100% veilig: alleen geverifieerde huurders kunnen hem gebruiken.

3

Onze app loodst ze door het hele huurproces: jij hoeft het huis niet uit.

Meer weten over Drivy Open »

Verhuren op Drivy

Schrijf je auto in

Voeg een beschrijving en foto's van je auto toe, leg de prijs vast en geef je beschikbaarheden op. Nadien kan je een Drivy Open-installatie aanvragen als je auto ervoor in aanmerking komt.

Ontvang huuraanvragen

Accepteer je eerste aanvragen en spreek af met de huurders waar en wanneer de check-in zal plaatsvinden, of laat Drivy Open het werk voor je doen.

Verhuur je auto

Voer de inspectie van het voertuig uit en onderteken de mobiele huurovereenkomst met de huurder. Met Drivy Open voeren de huurders deze stappen alleen uit, op hun smartphone.

Ontvang je inkomsten

Je wordt betaald per bankoverschrijving binnen 5 werkdagen na het einde van elke verhuring.

Zij delen hun auto op Drivy

Elke verhuring is verzekerd door

Omniumverzekering voor al uw verhuringen

Je bent automatisch gedekt door de omniumverzekering van Allianz die je eigen autoverzekering vervangt zodra een Drivy-rit aanvangt.

Hulpverlening in geval van pech of een ongeval

24/7 hulpverlening als je pech hebt ver van huis en je voertuig moet worden gesleept.

Een toegewijd klantendienstteam

Naast de 24/7 hulpverlening kan je ook terecht bij klantendienstteam van maandag tot vrijdag, van 9:30 tot 12:30, en van 13:30 tot 18:00.

Ben je een ondernemer of wil je er graag een worden?

Garages, verhuuragentschappen of autodealers

Drivy maakt het mogelijk voor professionals uit de automobielindustrie een deel van hun wagenpark via het platform te verhuren en zo optimaal te gebruiken.

Zo kunnen zij hun inkomstenbronnen diversifiëren en een winstgevende bedrijfsactiviteit starten. Zij maken deel uit van de eerste professionals van de automobielindustrie die een nieuwe generatie autoverhuurmarkt betreden.

De Drivy-Ondernemers

Drivy maakt het mogelijk voor ondernemers een winstgevende business op te starten door een wagenpark te beheren, met een kleine investering.

Hun rol bestaat uit het beheren van huuraanvragen, het onderhouden van de wagenpark en het laten groeien van hun business door te investeren in voertuigen. Ons team Ondernemers Verantwoordelijken ondersteunt hen dagelijks om hen te helpen hun inkomsten te verhogen.